Videoen i dette innlegget viser hvordan du setter opp egen WordPress-blogg, samt installere Google Analytics og Google Tag Manager på bloggen.

I videoen går jeg igjennom følgende steg:

 • Sette opp egen WordPress-blogg
 • Implementere Google Analytics via Google Tag Manager på din WordPress-blogg.

Som vist i videoen må du gå inn på www.mittdomene.no/wp-admin for å logge inn på selve bloggen din, det vil si at du bruker ditt eget domenenavn (og ikke dittdomene.no). I mitt tilfelle blir dette www.beatesaether.com/wp-admin, altså mitt domenenavn etterfulgt av /wp-admin.


Denne videoen er hovedsakelig laget for å veilede og hjelpe bachelor-studenter ved Høyskolen Kristiania, i valgfaget Digital Markedsføring. Dersom denne videoen ikke er tilstrekkelig, se Karl Philip Lund sin video om hvordan sette opp en blogg på Stammen sine sider før dere eventuelt tar kontakt.


Lykke til!

One Comment

 1. Takk for supert innlegg Beate, flott at du hjelper andre å komme igang med blogging. Nyttige tips og god video du har funnet frem til 🙂

  Jeg har skrevet en artikkel om blogging og innholdsmarkedsføring, her deler jeg noen tanker om hvordan også småbedrifter kan markedsføre seg ved å skrive om nyttige tips og erfaringer man har gjort seg. Til inspirasjon. Du finner innlegget her:
  https://www.devoldconsulting.no/blogg/kan-innholdsmarkedsforing-vaere-noe-for-din-bedrift/

  Lykke til videre!
  Mvh
  Arne Devold
  https://www.devoldconsulting.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *