Som markedsføringsstudent har alltid utviklingen av “det digitale” fascinert meg, og jeg skjønte tidlig i løpet at digital markedsføring var noe jeg ville jobbe med etter studiene. Som en del av mitt siste år på bachelorstudiet i internasjonal markedsføring fikk jeg endelig muligheten til å fordype meg mer i faget, hvor jeg lærte alt fra hvordan sette opp blogg og bruke wordpress, samt hvordan øke synlighet i søkemotorer som Google. Og med dette lærer man naturligvis hvordan man skal ta i bruk verktøy som Google Analytics og Ads (gamle AdWords). Dette faget var for meg utrolig lærerikt og vekket en lyst til å dykke enda dypere i faget, derfor ønsket jeg også å være studentassistent for valgfaget DIG2102 mens jeg tar en master i Markedsføringsledelse på Høyskolen Kristiania.

Valgfaget DIG2100 – Digital Markedsføring

DIG2100 er, i motsetning til mange andre fag, delt inn i ulke moduler hvor hver modul har forskjellige forelesere som er spesialisert innenfor sitt fagfelt. Kurset er delt inn i følgende deler:

Hvis du vil vite mer om hva de ulike modulene innebærer, og hvordan det var å ta valgfaget DIG2100 hos Høyskolen Kristiania kan dere leser mer på bloggen til Emeline og Frida, to utrolig dyktige og nysgjerrige studenter! Begge disse tok DIG2102 som valgfag Høsten 2019 og er i dag, sammen med meg, studentassistent for Digital Markedsføring (DIG2103).

Er du også nysgjerrig på Digital Markedsføring og ønsker å sette opp egen blogg? Se hvordan du kan sette opp egen blogg enkelt her!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *