Videoen i dette innlegget viser hvordan du setter opp egen WordPress-blogg, samt installere Google Analytics og Google Tag Manager på bloggen.

I videoen går jeg igjennom følgende steg:

  • Sette opp egen WordPress-blogg
  • Implementere Google Analytics via Google Tag Manager på din WordPress-blogg.

Som vist i videoen må du gå inn på www.mittdomene.no/wp-admin for å logge inn på selve bloggen din, det vil si at du bruker ditt eget domenenavn (og ikke dittdomene.no). I mitt tilfelle blir dette www.beatesaether.com/wp-admin, altså mitt domenenavn etterfulgt av /wp-admin.


Denne videoen er hovedsakelig laget for å veilede og hjelpe bachelor-studenter ved Høyskolen Kristiania, i valgfaget Digital Markedsføring. Dersom denne videoen ikke er tilstrekkelig, se Karl Philip Lund sin video om hvordan sette opp en blogg på Stammen sine sider før dere eventuelt tar kontakt.


Lykke til!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *